Xàtiva viatjarà a FITUR per promocionar la Fira d’Agost

  • Xàtiva viatjarà a FITUR per promocionar la Fira d’Agost i una guia turística i gastronòmica anual de la ciutat
  • També es presentarà una trobada de turisme inclusiu que tindrà lloc aquest any 2024 a la capital de la Costera

 

Xàtiva estarà present un any més en la Fira Internacional del Turisme (FITUR) que se celebra a Madrid entre el 24 i el 28 de gener. Assistiran l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la tinenta d’alcalde i diputada autonòmica Xelo Angulo, la regidora de Turisme Raquel Caballero i la regidora de Cultura Festiva Maria Beltrán.

Entre les cites que es van a presentar i potenciar a FITUR es troben la Fira d’Agost de Xàtiva, una guia gastronòmica i una trobada de turisme inclusiu. Dimecres està prevista la presentació d’una guia gastronòmica i d’esdeveniments celebrats a Xàtiva durant el present 2024, una mena de calendari amb totes les festivitats i atractius que es poden viure a la ciutat durant aquest exercici, així com els diferents plats típics que ofereix la nostra localitat i on poder degustar-los.

Pel que respecta a la Fira d’Agost, s’ha preparat un vídeo que s’estrenarà dijous i amb el qual es pretén iniciar una campanya per tal de fer arribar aquesta celebració a tots els visitants que apleguen a la Comunitat Valenciana durant l’estiu, així com també a la gent de fora de les nostres fronteres. En la mateixa cita també es donarà a conèixer la trobada «Jo també vaig», que s’organitzarà a Xàtiva per tal de potenciar el turisme inclusiu, accessible i sostenible.

A més, també es desenvoluparan reunions amb entitats com ara l’Ajuntament de Gandia, per tal de continuar potenciant la Ruta dels Borja, i actes institucionals com ara el de la Diputació de València (dimecres) o el de la inauguració institucional del Dia de la Comunitat Valenciana (dijous).

Per últim, cal apuntar que aquest any no serà FITUR l’escenari de presentació del cartell del Festival Nits al Castell, degut a que se celebra el 25 aniversari i està previst dur a terme un acte especial de presentació, el qual tindrà lloc a Xàtiva a finals del mes de març.