Xàtiva ja forma part de la Xarxa de Turisme Intel·ligent de la Comunitat Valenciana

L’Agència Valenciana de Turisme confirma la inclusió de la capital de la Costera en aquest projecte per adaptar el sistema d’innovació turística.

Xàtiva ja forma part de la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents de la Comunitat Valenciana. Així ho ha comunicat oficialment l’Agència Valenciana de Turisme.

La capital de la Costera entra a formar part del nivell 1 d’aquesta xarxa, pel que rebrà el distintiu acreditatiu com a municipi adherit. També podrà assistir com a membre a l’assemblea que es durà a terme en les pròximes setmanes a través de diferents grups de treball.

El projecte de Destins Turístics Intel·ligents CV es duu a terme des de l’any 2014 a través de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques. El seu objectiu és definir el model de destí estratègic per adaptar la innovació turística de la Comunitat Valenciana al desenvolupament de DTI.

«Per fi entrem a formar part d’aquesta xarxa, el que ens servirà per a elaborar el nostre Pla Estratègic adaptant-lo a les disposicions DTI. Això ens permetrà analitzar els punts febles i forts per tal de gestionar el turisme des de totes les àrees municipals i treballar de forma coordinada amb les activitats turístiques privades de Xàtiva», ha manifestat la regidora de Turisme, Raquel Caballero.

Tal com ha manifestat la regidora, «el turisme intel·ligent actua sobre les informacions recopilades a través de les noves tecnologies, pel que millorarem la planificació i l’eficàcia del turisme a la nostra ciutat».

Més notícies de l’Ajuntament de Xàtiva