Xàtiva a la Fresca porta el cinema i la música a diferents espais de la ciutat

El cicle de cinema d’estiu i música al carrer Xàtiva a la Fresca centra l’agenda cultural del mes de juliol a Xàtiva, amb permís del 22è Festival Nits al Castell, l’esdeveniment per antonomàsia de les nits d’estiu xativines. El cicle l’organitza la regidoria de Cultura, amb el suport de col·lectius dels barris on es realitza; com és habitual, l’accés és gratuït fins completar l’aforament. Totes les activitats són a les 22:30.

  • Xàtiva a la Fresca comença el 5 de juliol, al barri Hort de Mora, amb la projecció de La Llamada, pel·lícula musical espanyola.
  • L’endemà dissabte 6 de juliol, a la pedania d’Annauir, es farà un concert de banda simfònica de la Societat Musical la Primitiva Setabense.
  • El divendres 12 de juliol, al pati de la Casa de la Cultura, concert de cambra a càrrec de l’Orquestra Música Jove.
  • El dissabte 13 de juliol, a la pedania la Torre d’en Lloris, hi haurà un concert de banda simfònica de la Societat Musical la Nova.
  • El divendres 19 de juliol, al carrer Sant Josep, concert de cambra a càrrec de l’Orquestra Jove la Primitiva Setabense.
  • El divendres 25 de juliol arriba el torn del film d’èxit Campeones, comèdia espanyola que es projectarà a la plaça de Sant Pere.

Fora del cicle, el darrer dia del mes, dimecres 31 de juliol, tindrà lloc el tradicional Festival de Bandes de Música. Enguany arriba a la 53a edició. Participaran al Gran Teatre la Societat Musical La Nova i la Societat Musical La Primitiva Setabense.