Xàtiva a la Fresca: el cinema i la música prenen el carrer

El mes de juliol no hi ha excuses per no gaudir de la cultura. Amb Xàtiva a la Fresca, un cicle d’activitats que té lloc al llarg de tot el mes de juliol, el cinema i la música clàssica prenen el carrer. Xàtiva a la Fresca es fa en diferents espais de la ciutat; tots els actes l’entrada gratuïta, fins completar l’aforament.

– El 7 de juliol, a les 22.30, al barri de Sant Feliu, l’Orquestra Jove de la Música Nova oferirà un concert centrat en obres de coneguts musicals del teatre i el cinema.

– El 12 de juliol, a les 22.30, al Gran Teatre, el Cor de la Generalitat Valenciana interpretarà fragments seleccionats d’òpera i sarsuela.

– El 14 de juliol, a les 22.30, a la plaça Enríquez, l’Orquestra Jove de la Música Nova repetirà el concert de peces de musicals del teatre i el cinema.

– El 15 de juliol, a les 22.30, a la Torre d’en Lloris, hi haurà un concert de la Societat Musical la Nova.

– El 21 de juliol, a les 22.30, a la plaça de Sant Pere, arriba el torn del cinema amb la projecció de 100 metros, comèdia per a tots els públics.

– El 28 de juliol, a les 22.30, a la plaça de l’Hort de Mora, projecció de Villaviciosa de al lado, comèdia per a tots els públics.

– El 29 de juliol, a les 22.30, a Annauir, es tanca el cicle amb un concert de la Societat Musical la Primitiva.