Visita guiada amb motiu del Dia Mundial del Turisme

L’Oficina de Turisme de Xàtiva oferirà una visita guiada pel nucli històric de la ciutat amb motiu del Dia Mundial del Turisme, que enguany se centra en la transformació digital. La visita tindrà lloc el diumenge 30 de setembre, tot i que el Dia Mundial es celebra el 27, amb l’objectiu de facilitar la participació.

La visita porta com a lema Descobreix la nostra APP, com a mostra de la transformació digital del serveis turístics de Xàtiva. Els objectius són donar a conèixer l’APP que va ser triada la millor de la seua categoria en els APP Tourism Awards 2018, i millorar l’experiència en el seu ús per part de totes les persones interessades.

L’activitat començarà a les 11.00 des de la Font del Lleó, on els participants podran descarregar l’aplicació amb la connexió WIFI de la nova Oficina de Turisme. Tot seguit, es procedirà a fer un recorregut pel nucli antic interactuant amb l’APP que disposa, entre més funcions, d’àudioguies i d’un sistema GPS de localització. La visita finalitzarà sobre les 14.00. Les places són limitades i cal inscriure’s en la nova Oficina de Turisme, a l’Avinguda de Selgas, 2, junt a la Font del Lleó. Imprescindible portar telèfon mòbil i recomanable calçat còmode.

A més d’aquesta activitat, l’entrada als dos museus i al Castell seran gratuïtes durant tot el diumenge.