Un cap de setmana amb Arrelats, la mostra de folk de Xàtiva

El mes d’octubre torna Arrelats, la mostra de folk de Xàtiva que organitza des de l’any 2011 l’Escola de Danses de Xàtiva. Un projecte de ciutat, tirat endavant de manera altruista, que té l’objectiu de fer una aportació a la vida cultural des del punt de vista de la cultura d’arrel; no debades el lema d’enguany és qui perd les arrels perd la identitat. Arrelats Folk Xàtiva s’inaugura el divendres 20 d’octubre i s’acabà l’endemà, dissabte, amb programa molt atractiu i activitats durant tota la jornada.

20 d’octubre, a les 19.30.- Inauguració amb concert gratuït de El Naán, conjunt de Palència que parteix de la música castellana tradicional. Al carrer Ànimes, sota el mural.

21 d’octubre, des de les 11.00 fins les 19.30.- A la plaça de Sant Francesc, jocs de fusta pels més menuts.

21 d’octubre, a les 12.00.- La companyia valenciana El Ball de Sant Vito presenta l’espectacle La terra dels babaus, una obra que vol reviscolar les titelles de guant tradicionals.

21 d’octubre, a les 22.00.- Tancament de l’Arrelats Folk Xàtiva amb el plat fort, el concert al Gran Teatre de la formació salamanquina de música tradicional Mayalde. Les entrades es poden adquirir a Instanticket.