Torna la Pujada al Castell de Xàtiva

El matí del 21 d’octubre tindrà lloc una de les curses més tradicionals del calendari atlètic popular. La Pujada al Castell de Xàtiva 2018, que enguany arriba a la 33a edició, acompanyada de la Volta a Peu pels més menuts. Un esdeveniment emblemàtic en el món del running de la Costera i la resta de comarques valencianes. De fet, la Pujada al Castell és l’única prova que ha estat inclosa en totes i cadascuna de les vint-i-una edicions del consolidat Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València.

El Club Atletisme Xàtiva organitza des dels inicis la Pujada, que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu Municipal, Plaza Mayor, Asisa i la Diputació. Les inscripcions es poden formalitzar des de la web http://pujadacastellxativa.es i a les botigues locals Atletes y Setabis Sport, fins el 17 d’octubre. La inscripció a la cursa infantil és gratuïta.

El circuit de la Pujada al Castell, homologat per la RFEA amb un conjunt de 10 km, recorre el conjunt històric i monumental de Xàtiva fins a arribar al Castell. Els participants rebran samarreta commemorativa, bidó d’entrenament, avituallament i altres serveis com guarda-roba i massatgistes a l’arribada.