En compliment del Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, d’ara endavant RGPD, l’AJUNTAMENT DE XÀTIVA posa de manifest aquesta política de privadesa i de protecció de dades en relació a les dades facilitades lliurement i voluntàriament pels usuaris i usuàries:

Identitat i dades de contacte del responsable del tractament:
AJUNTAMENT DE XÀTIVA
CIF: P4614700E
Adreça: Albereda Jaume I, 35,
46800 Xàtiva.
Telèfon: 96 228 98 00
Correu electrònic: oxi@ayto-xativa.es

Àmbit d’aplicació
Aquesta política és aplicable a les persones següents:
– Persones que usen l’aplicació XATIVA TURISME GUIA OFICIAL als dispositius mòbils.

Quan fa servir l’APP els permisos d’ubicació del dispositiu?
En utilitzar l’aplicació fem servir la ubicació del dispositiu per gestionar l’usuari en relació amb els punts d’interès que recomanem visitar. Aquesta funcionalitat permet informar l’usuari de la distància relativa a què es troben. També permet a l’usuari conèixer la distància relativa (de més a prop a més lluny) de tots els llocs d’interès que es troben a la destinació turística.

Ús en segon pla d’ubicació
Amb l’objectiu de millorar l’experiència de la visita, l’APP facilita mitjançant l’ús de la tecnologia GPS orientar el recorregut pels carrers de la ciutat amb un sistema de notificacions per proximitat a punts d’interès (POI). Aquesta funció pot estar activada quan l’aplicació està tancada i funciona en segon pla. Es pot desactivar des del menú inferior “Configuració” desactivant l’opció “Notificacions de proximitat”.
Aquesta funcionalitat permet als usuaris que passegen per la ciutat saber que són a prop d’un punt d’interès per visitar sense l’obligació de cercar el contingut a l’aplicació.

Ús en segon pla de notificacions
Aquests avisos apareixeran al terminals dels usuaris de vegades especials, per comunicar informacions d’interès com ara: inauguració de festes, exposicions, etc. Es mostraran en format text al mòbil i contindran un enllaç en una vista de web dins de la pròpia aplicació.

Finalitats del tractament i base legal
L’aplicació només recull dades d’ubicació de manera anònima per utilitzar-les. En cap cas aquestes dades no s’incorporaran a cap fitxer amb la intenció de dur a terme un tractament de les dades o incorporar-les a cap base de dades amb la finalitat de fer comunicacions comercials.

Preguntes freqüents
L’aplicació compta amb una pàgina web d’ajuda on s’especifiquen totes les característiques del sistema de geolocalització. https://xativaturismo.com/app-ayuda/

Data de publicació
Aquesta política de privadesa ha estat publicada el 5 de setembre de 2022.