Nova senyalística a la costa del Castell de Xàtiva

La nova senyalística inclou 9 noves taules informatives, 3 panells i 19 postes indicatius de sendes i itineraris.

L’Ajuntament de Xàtiva ha millorat la senyalística dels espais i monuments ubicats a la costa del Castell de cara a la imminent celebració de les festes de Pasqua, les quals atrauen a un gran nombre de turistes tant nacionals com internacionals.

La implantació d’aquests elements, amb una inversió de 9.657 euros, ha suposat la col·locació de nou taules informatives, tres panells informatius i dinou postes de direcció que s’han ubicat en diferents espais de la costa del Castell.

Les taules informatives compten amb una fotografia i una explicació de cadascun dels monuments que es poden trobar (Cova de les Gotetes, Bellveret, Torre del Sol, Sant Feliu, Muralla de Llevant, Palau Islàmic, Nevera, Sant Josep i microreserva de flora) a més d’un codig QR que portarà a l’APP de Xàtiva Turisme per tal de poder trobar més informació i audioguies ens distints idiomes. Els panells informatius compten amb un mapa dels distints monuments de la zona i s’ubiquen a Sant Josep, a l’encreuament entre Menor Costa i les Santes (escales del Bellveret) i junt a la parada de bus del Castell. Per últim, els postes indicatius marquen les diferents sendes i itineraris principals, explicant les direccions a prendre per tal d’arribar a l’espai desitjat.

«Aquesta nova senyalística respon al propòsit de que els visitants puguen conèixer el nostre patrimoni i sobretot evitar que pugen i baixen per la carretera i tracten d’anar per les respectives sendes, tenint així l’oportunitat de conèixer tots els indrets que ofereix Xàtiva», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero.