Més de cent actes a la Fira d’Agost Xàtiva 2017

Tot està preparat per l’esdeveniment central de l’estiu xativí i de la comarca de la Costera: la Fira d’Agost Xàtiva 2017. Enguany són més de cent actes els que conformen un programa d’activitats d’allò més variat, que tindrà lloc en els diferents espais de la ciutat. A banda de les espectaculars nits d’inauguració i de cloenda, la música, el teatre, l’animació al carrer, els espectacles dirigits al públic familiar, l’esport, etc., seran els protagonistes. No faltaran a la cita anual els grans clàssics de la Fira; la Nit d’Albaes, el Trofeu de Motociclisme en circuit urbà, l’exhibició de bestiar i les tradicionals parades comercials que ompliran l’Albereda Jaume I.

Enguany tota la informació relativa a la Fira es concentra en la nova web http://www.firaxativa.com. Una completa guia d’activitats, molt intuïtiva, en què cada esdeveniment compta amb una pàgina pròpia personalitzada, amb el seu contingut detallat, l’horari exacte, la ubicació en el mapa de la ciutat i les condicions d’accés. Inclou també la informació pràctica pels visitants. Un mapa virtual de la ciutat informa de la ubicació de tots els punts d’interès: espais escènics, serveis públics, punts d’informació, àrees de descans, policia local i protecció civil.

La Fira de Xàtiva se celebra des de 1250, per privilegi de Jaume I. Es considera una de les més antigues de l’estat espanyol. Com és tradicional, es farà del 15 al 20 d’agost. Des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament es continua amb la campanya #NoésNo, que estarà present durant tota la Fira, amb l’objectiu d’evitar les agressions sexistes i promoure les relacions lliures, respectuoses i igualitàries.

No deixeu de visitar la Fira d’Agost Xàtiva 2017, la ciutat vos rebrà amb els braços oberts.

 


Durant la Fira d’Agost hi haurà serveis especials al tren turístic de la ciutat. Del dia 15 al 20 d’Agost, els horaris seran:

  • MATINS:
    • Pujada 11.30 h – Baixada 13.00 h
    • Pujada 12.30 h – Baixada 14.00 h
  • VESPRADES:
    • Pujada 16.30 h – Baixada 18.00 h
    • Pujada 17.30 h – Baixada 19.00 h

Les sortides seran des del carrer Portal del Lleó (al costat de la Font del Lleó). Segons demanda es podran realitzar més sortides.