La regidora de Turisme, Raquel Caballero, participa en la III assemblea de la xarxa de Palaus i Castells d’Espanya

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva, Raquel Caballero, ha participat aquest matí en la III assemblea de la xarxa de Palaus i Castells d’Espanya, que aquesta any s’ha celebrat de manera online degut a la situació sanitària.

«Ha estat una reunió molt interessant perquè tots els socis hem pogut conèixer els objectius del Pla d’Acció per al proper any 2021, el qual va a permetre augmentar la visibilitat i continuar posant en valor tot el patrimoni artístic i històric que oferim tots els associats a aquesta xarxa».

Entre els objectius esmentats destaquen la inversió en la promoció de Tour Espanya a l’estranger donant a conèixer la plataforma de promoció i venta d’entrades online; la presència en fires internacionals amb expositors específics i la promoció de la xarxa a través de les xarxes socials.

Cal recordar que Xàtiva es va integrar en aquesta xarxa de Palaus i Castells d’Espanya el passat any 2018, una xarxa en la que estan integrades més d’una cinquantena de localitats espanyoles, amb la intenció d’aprofitar turísticament i de forma integral palaus i castells espanyols que compten amb un incalculable valor patrimonial i històric. El passat any 2019, el Castell de Xàtiva va ser la fortificació més sol·licitada a l’hora d’adquirir les entrades a través de la pàgina web oficial de l’organisme.