Ixen a la venda les entrades per a la XXII edició de Nits al Castell de Xàtiva

Les entrades i abonaments es poden adquirir en l’Oficina de Turisme de Xàtiva, dins del seu horari habitual, o a a través de la plataforma online InstanTicket.

Les entrades i abonaments per al XXII Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva ja estan a la disposició del públic, podent-se comprar en l’Oficina de Xàtiva Turisme, situada en Avinguda de Selgas, 2 (junt a la Font del Lleó), i en horari d’atenció de dimarts a dijous de 10:00h a 17:00h, divendres de 10:00h a 18:00h, i dissabtes i diumenges de 10:15h a 14:00h, o via online a través de la plataforma de venda d’entrades InstanTicket, disponible 24h.

El preu de les entrades per al present edició del Festival, que se celebrarà el mes de juliol al Castell de Xàtiva, no varia respecte al de les edicions anteriors, situant-se l’entrada individual en 20€ i el preu de l’abonament per a totes les actuacions en 70€. El preu de l’entrada inclou el transport per a accedir al recinte amb eixides contínues des de la plaça de l’Espanyoleto, des de les 21:00h fins a les 22:30h, els dies d’actuació, no permetent-se l’accés amb vehicles privats.

El cartell de la XXII edició de Nits al Castell està encapçalat per Miguel Poveda, reconegut músic amb més de 30 anys de carrera artística, que actuarà la nit del 6 de juliol on presentarà el seu últim treball “El temps passa volant”, amb temes nous i temes d’homenatge a altres artistes consagrats del flamenc. La nit del 13 de juliol serà el moment de Karen Souza, cantant de jazz reconeguda internacionalment pel seu treball de jazz “VelvetVault” i per les compilacions “Jazz and 70s”, “Jazz and 80s” i “Jazz and 90s”, amb grans cançons pop d’aquelles èpoques en format jazz.

La nit del 20 de juliol, després de cinc anys del seu últim disc d’estudi, la prestigiosa banda de pop rock Els Pets, torna als escenaris amb tota la força de la mà del seu últim treball discogràfic “SOM“. Per al tancament del festival, el dissabte 27 de juliol, el carismàtic presentador i músic Manel Fuentes, presentarà el seu sentit homenatge a un dels cantants de referència del panorama internacional, Bruce Springsteen.