Firall 2018 supera els 50 estands d’expositors agrícoles

Firall 2018 torna als carrers de Xàtiva, entre els dies 23 de febrer i el 25. Un esdeveniment que, en la tercera edició, es consolida com a cita anual referent d’aquest producte excepcional, amb una notable ampliació de l’oferta expositiva i de les propostes culturals i esportives que l’acompanyen. De fet, enguany Firall compta amb més de 50 estands d’expositors agrícoles.

Pel que fa a l’atractiva oferta cultural i esportiva que enriqueix la Fira de l’All Tendre de Xàtiva, la principal novetat és la convocatòria d’un concurs en fotografia, amb importants premis en metàl·lic. El programa complet es pot consultar a la web de Firall: inclou concurs gastronòmic amb la participació d’una vintena de restaurants, tast de vins, música al carrer, actuació de la Muixeranga de Xàtiva i, com a cloenda, la celebració el diumenge de la XIV Mitja Marató Xàtiva – Ajos Xàtiva. Tres dies que faran bullir Xàtiva d’activitats per a tots els públics.

L’all tendre és el producte més singular de l’horta de Xàtiva, que Firall vol posar en valor en totes les seues vessants, del camp a la taula. L’Associació de Productors treballa en l’obtenció d’un certificat de qualitat d’aquest producte. A més, ja s’ha creat un nou envàs per comercialitzar els alls tendres de Xàtiva, alhora que els circuits de comercialització s’amplien progressivament.