Entrades exhaurides per al concert de Luz Casal

Bona afluència de venda en les primeres hores també per a concerts com ara el de Tanxugueiras i Flora de El Diluvi o Celtas Cortos

Aquest divendres a les 12 hores s’han posat a la venda les entrades per a la XXIV edició de Nits al Castell, i en tan sols 45 minuts s’han exhaurit les entrades posades a la venda per al concert de Luz Casal, que tancarà el Festival el 29 de juliol.

La gran afluència de visites ha provocat durant moments la impossibilitat d’accedir a la pàgina web de Xàtiva Turisme. No obstant, cal recordar que les entrades es poden adquirir per altres canals com ara presencialment a les taquilles del Gran Teatre (dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores) i a través del perfil de l’Ajuntament de Xàtiva a la plataforma web d’Instanticket, on està allotjada la passarel·la de gestió d’entrades.

També s’estan venent a bon ritme durant aquestes primeres hores les entrades per als concerts de Celtas Cortos (15 de juliol) i del concert inaugural previst per al 8 de juliol i protagonitzat pel grup gallec Tanxugueiras amb la cantant Flora, del grup valencià El Diluvi. L’altre concert que es podrà gaudir al Festival serà el que unirà en l’escenari als artistes Pedro Guerra, Conchita i Judit Nedderman (22 de juliol).

Tot i que les entrades de Luz Casal s’han exhaurit en qüestió de minuts, cal recordar que tant per a aquest com per a la resta de concerts, el mateix dia de l’actuació, des de dues hores abans de l’inici, es podran adquirir a taquilla (ubicada a l’espai de Turisme de la plaça Espanyoleto) les entrades que es guarden per llei, i que corresponen al 10% del total.