Entrades a la venda pel festival Nits al Castell

Juliol

Des del dilluns 20 de juny estan disponibles les entrades pel Festival Nits al Castell de Xàtiva, que se celebra els quatre primers dissabtes del mes de juliol. Obre el cicle d’actuacions la formació Marlango, amb la vocalista Leonor Watling, el 2 de juliol. Marlango es presenta en format duo, amb veu i piano. El dia 9 arriba el torn de l’Audiència I-real, magistral treball actoral i d’improvisació de l’actor Toni Albà. El dissabte següent, dia 16, la cantant extremenya Bebe presentarà el seu darrer treball, Cambio de piel. Per tancar el festival, el Castell de Xàtiva rebrà el 23 de juliol al mestre del cante José Mercé, que desprès de quatre anys de silencia torna als escenaris amb Doy la cara, un recull de peces de la música popular de tots els temps.

La XIX edició del Festival, per tant, combina la qualitat dels espectacles programats amb la capacitat d’atracció del gran públic. Les entrades es poden adquirir a la Casa de la Joventut de Xàtiva o a través de la web http://www.instanticket.es. El preu és de 15 euros per espectacle, amb la possibilitat d’adquirir un abonament per les quatre nits.

Tota la informació de la XIX edició de Nits al Castell de Xàtiva a la web oficial del festival: http://nitsalcastellxativa.com

Nits al Castell 2016