El Gran Teatre presenta la temporada de tardor

S’acaba d’estiu i el Gran Teatre de Xàtiva enceta la temporada de tardor, amb una variada oferta d’espectacles que abracen diferents arts escèniques. Teatre, dansa, òpera, música clàssica i popular conformen una proposta adreçada a tots els públics, que sens dubte obliga a fer més d’una visita a la ciutat. Ja no hi ha excuses per quedar-se a casa. La programació completa amb informació detallada de cada espectacle es pot seguir a la web del Gran Teatre, des d’on també es pot accedir al canal de venda d’entrades.

  • El dijous 11 d’octubre, a les 20.30, s’hi representarà ballet clàssic amb El llac dels cignes de P.I Txaikovski, a càrrec del Ballet Nacional Rus de Sergei Radtxenko.
  • El divendres 19 d’octubre, a les 21.00, és el torn de la dansa amb Tratado de culinaria para mujeres tristes, de la companyia Dragones en el Andamio. Un receptari d’alegria, música i dansa en què es combinen diversos gèneres artístics.
  • El dimarts 30 d’octubre arriba l’òpera al Gran Teatre de Xàtiva. A les 20.30 la companyia Concerlírica representarà Macbeth. Música en directe en aquesta opera en quatre actes composta per Giuseppe Verdi amb llibret de Francesco Maria Piave i Andrea Maffei.
  • El dijous 8 de novembre, a les 22.00, la companyia Marzo Producciones representarà l’obra de teatre El lunar de Lady Chatterley, de Roberto Santiago, protagonitzada per Ana Fernández i dirigida per Antonio Gil. L’obra s’inspira en Constance, protagonista de L’amant de Lady Chatterley de D.H Lawrence.
  • Per últim, el dimecres 14 de novembre a les 22.00 torna el teatre amb Moby Dick, protagonitzada per Josep Maria Pou sota la direcció d’Andrés Lima. Pou encarna el capità Ahab, un dels personatges cabdals de la literatura universal.

Així mateix, la programació pròpia es completa amb els actes organitzats per les societats musicals (per Santa Cecília i Nadal) i les comissions falleres (amb presentacions a partir de desembre). Es poden consultar en la web del Gran Teatre.