El Gran Teatre de Xàtiva estrena temporada de tardor

S’acaba l’estiu i el Gran Teatre de Xàtiva enceta la temporada de tardor, amb una variada oferta d’espectacles. Màgia, teatre, dansa, òpera, música clàssica i popular conformen una proposta adreçada a tots els públics, que sens dubte obliga a més d’una visita a la ciutat. Ja no hi ha excuses per quedar-se a casa. Destaquem alguns dels espectacles; la programació completa es pot seguir a la web del Gran Teatre, des d’on també es pot accedir al canal de venda d’entrades.

  • El 15 d’octubre actuarà la companyia Ballet Nacional Rus de Sergei Radchenko, amb l’espectacle La Bella Dorment.
  • El 20 d’octubre visita el Gran Teatre el darrer muntatge del reconegut director escènic Mario Gas: Calígula, d’Albert Camus, amb Pablo Derqui, Borja Espinosa, Mònica López i Bernat
    Quintana.
  • El dia 11 de novembre torna la dansa, adreçada al públic familiar, amb la companyia Da-T Danza. Presentarà l’espectacle Akari, dansa contemporània per a espectadors partir de quatre anys.
  • El 26 de novembre és el torn de Marabunta, un enèrgic show de clown amb música en directe, a càrrec de Guillem Albà i la Marabunta.

La temporada es completa amb espectacles pel públic infantil i juvenil, música popular, teatre clàssic, concerts de les societats musicals xativines, la Nova i la Vella, etc.