El Castell reobri portes el 7 d’abril

L’accés estarà restringit als vehicles entre el divendres i el dilluns i es reforçarà el servei de bus llançadora tant des de la plaça Espanyoleto com des de l’Oficina de Turisme

El Castell de Xàtiva reobrirà les seues portes aquest divendres Sant, després de romandre uns dies tancat a causa d’un rodatge cinematogràfic.

No obstant, entre el divendres 7 i el dilluns 10, l’accés als vehicles particulars estarà restringit al tràfic per evitar les aglomeracions a la costa del Castell. En el seu lloc, des de l’Ajuntament de Xàtiva s’ha reforçat el servei de bus llançadora que s’ofereix durant els diumenges i festius.

D’aquesta manera, al bus que dóna servei des del Centre d’Especialitats de l’Espanyoleto, se sumarà durant aquests dies altre bus llançadora que eixirà des de l’Oficina de Turisme situada junt a la Font del Lleó. En ambdós casos es prestarà servei de manera ininterrompuda des de les 10 hores fins a l’hora de tancament del Castell (20h), amb una freqüència de 20 minuts.

Durant aquests quatre dies, a més, romandrà obert el pàrquing del Centre d’Especialitats per a poder estacionar els vehicles, així com també la caravana de Turisme ubicada a la pròpia plaça Espanyoleto com a punt d’informació i venda d’entrades.

«A més del Castell, tots els nostres espais culturals estaran oberts durant els propers dies i hem preparat una programació cultual per mostrar el nostre patrimoni, amb rutes com ara als banys àrabs, el nimfeu romà o l’exposició de Manolo Boix, i també jocs tradicionals a l’Albereda», ha indicat la regidora de Turisme Raquel Caballero.