Dia mundial del Turisme 2023

INFORMACIÓ DESTACADA: Les places per a les rutes (visites guiades) estan exhaurides

Xàtiva celebra el Dia Mundial del Turisme 2023 amb visites guiades i accés gratuït als espais turístics

El pròxim dimecres 27 de setembre és el Dia Mundial del Turisme i Xàtiva ho celebra amb diverses activitats. Durant aquest dia l’accés a tots els espais turístics municipals ubicats a Xàtiva seran gratuïts, on s’inclou el Castell, el Museu de l’Almodí i la Casa de l’Ensenyança.

A més, el cap de setmana hi ha organitzades dues visites guiades, també gratuïtes i amb inscripció prèvia fins a completar aforament: la «ruta romana i àrab», el dissabte 30 de setembre; i la «ruta de l’aigua», el diumenge 1 d’octubre.

La «ruta romana i àrab», el dissabte, eixirà des de l’Oficina de Turisme a les 10:30 h, tindrà una durada de dues hores i visitarà el Nimfeu Romà, els banys i la Necròpolis àrabs.

La «ruta de l’aigua», el diumenge, començarà també a les 10:30 h des de l’Oficina de Turisme, tindrà una durada de tres hores i mitja i anirà cap a la font dels vint-i-cinc dolls, continuarà pel camí de Sant Antoni, les Arcadetes d’Alboi, la Cova Negra i la Casa de la Llum.

Es recomana portar calçat còmode i aigua.

La reserva per a les dues visites guiades es pot realitzar a partir del divendres a l’Oficina de Turisme, per telèfon al 962273346 o al correu electrònic oficinaturisme@xativa.es