El Castell de Xàtiva bat el rècord històric, amb més de 6.000 visitants

El diumenge 11 d’octubre van visitar el Castell de Xàtiva més de 2.000 persones, la xifra més alta en un dia des que es tenen registres.

Visitants

La fortalesa ha batut tot els rècords en aquest pont d’octubre, amb un total de 6.064 visites al llarg d’aquests quatre dies. Això consolida Xàtiva com un dels espais turístics més visitats durant aquesta festivitat.

El diumenge 11 d’octubre va ser el dia de major afluència i el més nombrós des que es tenen registres, amb un total de 2.083 visitants. Divendres 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, van accedir a la fortalesa un total de 1.370 persones. El dissabte 10 el Castell va rebre 1.413 visitants, i el dilluns 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, es van comptabilitzar 1.198 entrades.

«Hem fet un rècord històric pel que fa a visites al Castell i als principals espais turístics de la ciutat. Són dades que ens fa sentir-nos molt satisfets i satisfetes pel treball que s’està fent des de l’àrea de Cultura i Turisme. Invertim en projectes que posen en valor tot el patrimoni que ofereix la ciutat de Xàtiva i dinamitzen el turisme de la ciutat», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero.

Exposició d’Andreu Alfaro

També va tindre un gran nombre de visitants l’exposició «Alfaro a Xàtiva. Diàleg amb la història», que va rebre més de 1.100 visites durant els quatre dies del pont d’octubre. Són xifres semblants a les que van arreplegar els museus de la ciutat que també van assolir centenars de visitants.

Gran ocupació d’allotjaments

A més a més, segons dades aportades a la regidoria de Turisme, la gran majoria d’allotjaments turístics han arribat al 100% de l’ocupació. El sector hostaler de Xàtiva també ha valorat molt positivament aquesta festivitat, amb un gran nombre de reserves en els establiments de la ciutat.

Castell de Xàtiva