El Castell de Xàtiva amplia l’horari de visites

El Castell de Xàtiva ha ampliat el seu horari d’obertura. Des del dia 1 de març romandrà obert als visitants fins les set de la vesprada, des de les deu del matí. D’aquesta manera, enguany l’Ajuntament ha decidit avançar un mes la posada en marxa de l’horari d’estiu, facilitant així l’estada dels visitants i la visita pausada que el Castell mereix.

A la pàgina de Xativa Turisme dedicada al Castell hi ha els preus de les entrades a aquesta fortalesa imponent d’arrels iberes i romanes, declarada Bé d’Interès Cultural. Els dimarts de vesprada l’accés és gratuït. Des del nucli antic de Xàtiva és molt recomanable pujar al Castell a peu, per la ruta de la Xàtiva antiga, però també es pot fer amb el tren turístic que té eixides a les 12.30 i a les 17.30. Hi ha preus especials per grups, per jubilats i també amb l’entrada conjunta amb la del Museu de Belles Arts. Per qualsevol gestió es pot contactar amb l’Oficina de Turisme.

Diverses empreses de la ciutat proporcionen visites guiades. Les audioguies disponibles a la web del Castell de Xàtiva també ofereixen detalls de cada racó, amb apunts històrics i artístics.