Arriba la 32a edició de la Pujada al Castell de Xàtiva

El matí del 29 d’octubre tindrà lloc una de les curses més tradicionals del calendari atlètic popular. La Pujada al Castell de Xàtiva, que enguany arriba a la 32a edició. S’espera la participació de més de 1000 corredors i corredores en la cursa adulta, i uns 250 en la infantil. Un esdeveniment emblemàtic en el món del running de la Costera i la resta de comarques valencianes. De fet, la Pujada al Castell és l’única prova que ha estat inclosa en les vint edicions del consolidat Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València.

El Club Atletisme Xàtiva organitza des dels inicis la Pujada , que compta amb el patrocini del Consell Esportiu Municipal, el Centre Comercial Plaza Mayor i Asisa. Les inscripcions es poden formalitzar des de la web http://pujadacastellxativa.es i a botigues locals xativines. Els dorsals, samarretes i xips es podran recollir divendres 28 i dissabte 29, durant tot el dia, al CC Plaza Mayor, i el mateix diumenge 29 a la Casa de Cultura.

El circuit de la Pujada al Castell, homologat per la RFEA amb un conjunt de 10 km, recorre el conjunt històric i monumental de Xàtiva fins a arribar al Castell. Els participants rebran samarreta commemorativa, avituallament i disposaran d’un servei de massatgistes a la meta.