L’APP de Xàtiva Turisme, guanyadora de l’APP Tourism Awards 2018 de Fitur

L’APP de Xàtiva Turisme, desenvolupada per Xatcom.net, ha guanyat l’APP Tourism Awards 2018 en la seua categoria, en el marc de la Fira Internacional de Turisme Fitur. Als premis, organitzats per SEGITTUR, es van presentar una vuitantena d’APP’s turístiques, de les quals quaranta corresponien a la categoria nacional.

El jurat, compost per representants de Fitur, SEGITTUR, Turespaña i experts en tecnologies va triar l’APP de Xàtiva com la millor en categoria guia de destinació nacional. L’aplicació per a dispositius mòbils de Xàtiva Turisme va rebre la puntuació més alta del conjunt d’APP’s presentades en totes les categories. El premi consisteix en un distintiu que implica el reconeixement de SEGITTUR, organisme adscrit al Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, i Fitur, una de les principals fires de turisme del món. A més, les guanyadores s’inclouran en el repositori d’aplicacions del portal oficial de turisme d’Espanya, www.spain.info.

Amb l’APP de Xàtiva Turisme, acabada d’estrenar, els visitants podran millorar la seua experiència en la ciutat. Ací es poden conèixer algunes de les funcionalitats, entre les que destaquen les relacionades amb el sistema GPS de localització. La descàrrega de l’APP de Xàtiva Turisme és gratuïta, per dispositius Android i Apple. Els continguts de estan encapsulats, de manera que una vegada descarregada no cal una connexió a internet per a navegar-hi.