NOVA APP - XÀTIVA TURISME

DESCÀRREGUES

Descarrega de manera gratuïta l’APP de Xàtiva Turisme. La guia més ràpida i intuïtiva per a visitar la ciutat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Presentem els dubtes més habituals en relación a la instal·lació i funcionament de l’APP de Xàtiva Turisme.

Disposar d’un telèfon amb sistema operatiu Android, amb versió 4.0 o posterior i un espai disponible de 98.2 MB com a mínim. O amb sistema IOS, a partir de la versió 8.0, amb un espai disponible de 134 MB com a mínim. En ambdós casos, amb connexió a internet.

Cada vegada que s’obre l’APP de Xàtiva Turisme es reprodueix una seqüència de vídeo de presentació. Es pot botar clicant en el logo de Xàtiva Turisme en forma de X, a la part inferior dreta de la pantalla.

En el menú superior, en tot moment trobarem la icona d’una fletxa apuntant a l’esquerra, que serveix per navegar fins la pàgina anterior.

Al menú inferior hi ha la icona de configuració, la de l’extrem dret. Entrem en configuració i trobarem el botó canviar idioma.

Al menú inferior hi ha la icona de configuració, la de l’extrem dret. Entrem en configuració i trobarem el botó per a gestionar les notificacions de proximitat, així com les notícies.

Les notificacions de proximitat s’activen quan hi ha prop un monument de la ciutat i informen de la distància a què es troba. També funcionen amb els punts d’interès del Castell.

Si actives el botó rebre notícies, rebràs al teu telèfon informacions d’interès general pels visitants de la ciutat de Xàtiva.

Clicant en la icona de geolocalització, al menú inferior en segona posició començant per l’esquerra. Es poden veure els punts d’interès per temàtica o tots junts, seleccionant des del menú superior. La següent icona per la dreta dóna accés a una pàgina explicativa dels punts d’interès seleccionats, amb la distància a què es troben.

L’APP ofereix completes explicacions en àudio dels principals monuments i dels punts d’interès del Castell.

Cal tindre activada el servei de geolocalització. També cal una connexió de dades per tal que els mapes funcionen correctament; aquesta funcionalitat ocasiona un consum de dades mínim.