NOVA APP - XÀTIVA TURISME

DESCÀRREGUES

Descarrega de manera gratuïta l’APP de Xàtiva Turisme. La guia més ràpida i intuïtiva per a visitar la ciutat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Presentem els dubtes més habituals en relación a la instal·lació i funcionament de l’APP de Xàtiva Turisme.

En compliment del Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, d’ara endavant RGPD, l’AJUNTAMENT DE XÀTIVA posa de manifest aquesta política de privadesa i de protecció de dades en relació amb les dades facilitades lliurement i voluntàriament pels usuaris i les usuàries:

Identitat i dades de contacte del responsable del tractament:

AJUNTAMENT DE XÀTIVA
CIF: P4614700E
Adreça: Albereda Jaume I, 35,
46800 Xàtiva
Telèfon: 96 228 98 00
Correu electrònic: oxi@ayto-xativa.es

Àmbit d’aplicació

Aquesta política és aplicable a les persones següents:

Persones que usen l’aplicació XATIVA TURISME GUIA OFICIAL als dispositius mòbils.

Quan fa servir l’APP els permisos d’ubicació del dispositiu?

En fer servir l’aplicació fem servir la ubicació del dispositiu per gestionar l’usuari en relació amb els punts d’interès que recomanem visitar. Aquesta funcionalitat permet informar l’usuari de la distància relativa a què es troben. També permet a l’usuari conèixer la distància relativa (de més a prop a més lluny) de tots els llocs d’interès que es troben a la destinació turística.

Ús en segon pla d’ubicació

Amb l’objectiu de millorar l’experiència de la visita, l’APP facilita mitjançant l’ús de la tecnologia GPS orientar el recorregut pels carrers de la ciutat amb un sistema de notificacions per proximitat a punts d’interès (POI). Aquesta funció pot estar activada quan l’aplicació està tancada i funciona en segon pla. Es pot desactivar des del menú inferior “Configuració” desactivant l’opció “Notificacions de proximitat”.

Aquesta funcionalitat permet als usuaris que passegen per la ciutat saber que són a prop d’un punt d’interès per visitar sense l’obligació de cercar el contingut a l’aplicació.

Ús en segon pla de notificacions

Aquests avisos apareixeran al terminal dels usuaris de vegades especials, per comunicar informacions d’interès com, per exemple, inauguració de festes, exposicions, etc. Es mostraran en format text al mòbil i contindran un enllaç en una vista de web dins de la pròpia aplicació.

Finalitats del tractament i base legal

L’aplicació només recull dades d’ubicació de manera anònima per utilitzar-les. En cap cas aquestes dades no s’incorporaran a cap fitxer amb la intenció de dur a terme un tractament de les dades o incorporar-les a cap base de dades amb la finalitat de fer comunicacions comercials.

Preguntes freqüents

L’aplicació compta amb una pàgina web d’ajuda on s’especifiquen totes les característiques del sistema de geolocalització. https://xativaturismo.com/app-ayuda/

Data de publicació

Aquesta política de privadesa ha estat publicada el 5 de setembre de 2022.

Disposar d’un telèfon amb sistema operatiu Android, amb versió 4.0 o posterior i un espai disponible de 98.2 MB com a mínim. O amb sistema IOS, a partir de la versió 8.0, amb un espai disponible de 134 MB com a mínim. En ambdós casos, amb connexió a internet.

Cada vegada que s’obre l’APP de Xàtiva Turisme es reprodueix una seqüència de vídeo de presentació. Es pot botar clicant en el logo de Xàtiva Turisme en forma de X, a la part inferior dreta de la pantalla.

En el menú superior, en tot moment trobarem la icona d’una fletxa apuntant a l’esquerra, que serveix per navegar fins la pàgina anterior.

Al menú inferior hi ha la icona de configuració, la de l’extrem dret. Entrem en configuració i trobarem el botó canviar idioma.

Al menú inferior hi ha la icona de configuració, la de l’extrem dret. Entrem en configuració i trobarem el botó per a gestionar les notificacions de proximitat, així com les notícies.

Les notificacions de proximitat s’activen quan hi ha prop un monument de la ciutat i informen de la distància a què es troba. També funcionen amb els punts d’interès del Castell.

Si actives el botó rebre notícies, rebràs al teu telèfon informacions d’interès general pels visitants de la ciutat de Xàtiva.

Clicant en la icona de geolocalització, al menú inferior en segona posició començant per l’esquerra. Es poden veure els punts d’interès per temàtica o tots junts, seleccionant des del menú superior. La següent icona per la dreta dóna accés a una pàgina explicativa dels punts d’interès seleccionats, amb la distància a què es troben.

L’APP ofereix completes explicacions en àudio dels principals monuments i dels punts d’interès del Castell.

Cal tindre activada el servei de geolocalització. També cal una connexió de dades per tal que els mapes funcionen correctament; aquesta funcionalitat ocasiona un consum de dades mínim.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.