27 distincions del Sistema de Qualitat Turística SICTED

  • Xàtiva comptarà en 2024 amb 27 distincions del Sistema de Qualitat Turística SICTED
  • La regidora de Turisme va assistir ahir a València a l’entrega dels reconeixements per als establiments i negocis de la ciutat

 

La regidora de Turisme Raquel Caballero va assistir ahir a València a l’acte d’entrega de les distincions del Sistema de Qualitat Turística SICTED 2024 al CdT de la Conselleria de Turisme.

Empreses distingides 2024

En total, en aquest any 2024 són 27 les empreses de Xàtiva distingides, repartides en diferents cicles (distinció accelerada, seguiment i renovació), les quals compleixen amb els compromisos de formació i millora, havent passat l’avaluació satisfactòriament. Es tracta de dos empreses de serveis, sis allotjaments, huit restaurants, una cafeteria, un comerç, tres guies, tres museus una oficina d’informació, una oficina de seguretat ciutadana i una agència de viatges. A més a més, hi ha 12 empreses adherides que encara no han finalitzat el procés.

Les empreses distingides en 2024 són: A més a més, Solventa, Hotel MontSant, La Maga, Moma, Gómez Rooms, Hotel Vernisa, Aldomar, la Talaia del Castell, El Túnel, el Cullerot, Ganesh Cocina Ecléctica, Euforia, Restaurant MontSant, Ca Conxa, Els Porxes, el Poblet, Mel i Salut, D’Turisme, Love Xàtiva Tours, T.C., el Castell, el museu de l’Almodí, el museu de Belles Arts – Casa de l’Ensenyança, l’Oficina d’Informació Turística, la Policia Local i l’agència Tiaki Viajes.

Activitats destacades

A més a més, entre les activitats turístiques més destacades de 2023 es troben el joc de l’Enigma dels Borja, que va tindre una continuïtat respecte a l’any anterior i on el premi econòmic resultant es podia bescanviar a algun dels establiments adherits al SICTED; la Fira Borja celebrada en el pont de novembre amb la participació de guies, restaurants, comerços i allotjaments de la ciutat; les visites guiades a la exposició de Manuel Boix durant els mesos d’abril, maig i juny on van participar tres guies del SICTED; i la guia d’experiències turístiques per tal de millorar el posicionament i el consum del destí amb la col·laboració dels agents implicats.

«A totes les empreses reconegudes voldria donar-los l’enhorabona i agrair l’esforç que fan per continuar en aquesta xarxa i fer de la qualitat turística la filosofia de la marca turística de Xàtiva. Esperem també que amb el seu exemple, altres empreses de la nostra ciutat s’animen a entrar al SICTED», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero.