Xàtiva amplia les visites al Castell aquest Nadal

Aquest servei estarà disponible els dies 21, 22, 26, 27 i 28 de desembre i 3, 4 i 5 de gener

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva ha ampliat les jornades de visites guiades al Castell de Xàtiva amb motiu de l’arribada de les festes nadalenques en les que s’espera un gran nombre de visites tan per part dels veïns i veïnes de la Costera com d’altres comarques.

Segons la regidora de Turisme, Raquel Caballero, «durant aquests dies creix el turisme a la nostra ciutat gràcies a la gent que ve a visitar el Betlem municipal i a fer compres als nostres comerços, i per això ampliem els dies de visites guiades al nostre monument de referència, com és el castell».

Les visites guiades estan programades per als dies 21, 22, 26, 27 i 28 de desembre; i 3, 4 i 5 de gener al preu de 2 euros, i les persones interessades en apuntar-se poden fer-ho al propi castell de Xàtiva, o bé a través de la pàgina web de la Xarxa Nacional de Castells i Palaus d’Espanya, on també es pot adquirir l’entrada a la fortificació.

Cal recordar que el Castell de Xàtiva és el que més entrades ven a través de la plataforma web d’aquesta xarxa nacional, pel que des de l’Ajuntament esperen que també s’incrementen les visites al Castell de Xàtiva durant aquest Nadal.