VISITES GUIADES

Love Xàtiva Torus organitza excursions culturals i de natura dirigides a grups escolars, empreses, associacions, famílies…Les nostres rutes tenen lloc principalment en l’entorn de la ciutat de Xàtiva i el seu castell, aquestes planificades i fetes per guies especialistes docents, els quals senten passió per allò que fa i es coneixen cada racó de la ciutat. Rutes didàctiques i divertides adaptables a les necessitats de cada grup.

D’Turisme, viatge a l’interior, té l’objectiu d’oferir visites i activitats per aprendre divertint-se, adaptades a tots els públics. Compta amb un ampli catàleg de rutes temàtiques, com ‘Entre torres i muralles’, ‘Entre torres i castells’, els castells de Xàtiva, la família Borja; de Xàtiva al món, Felip Vè i la destrucció de Xàtiva, l’aigua i les mils fonts, la Col•legiata amb pujada al campanar.

La meva passió és la història de Xàtiva, el meu propòsit és oferir als el visitant una ruta agradable per la nostra ciutat, mostrant els diferents ambients urbans; els carrers principals amb les seves cases emblemàtiques, l’església Col·legial Basílica, les esglésies de reconquesta, el museu de BBAA, el museu arqueològic i, com no, el nostre castell, “un dels més forts i segurs de la Corona d’Aragó “.

A Peu Guies és una empresa de visites guiades orientada a donar a conèixer l’àmbit cultural i patrimonial lligat als recursos turístics. Ofereix rutes temàtiques com ara ‘Xàtiva, ciutat mil•lenària’, ‘Xàtiva, fortalesa inexpugnable’ i ‘Quan el mal ve d’Almansa… el camí d’Asfeld’, sobre la crema de la ciutat i la Guerra de Successió. A banda, A Peu Guies dissenya i executa projectes tècnics de turisme.

Eventto organitza tot tipus d’activitats turístics i socioculturals. Entre els seus itineraris temàtics per Xàtiva, destaquen les rutes Borja, Xàtiva monumental, costa del Castell, el Castell, les fonts, Jaume I i crema de Xàtiva. També preparen activitats lúdiques i culturals pels escolars. Cada mes, aprofitant una festivitat o data important, organitzen una activitat, excursió o ruta turística.

Quatre Fulles té més de vint anys d’experiència en matèria de turisme, educació, esports, joventut i benestar social. Organitza rutes pel nucli històric de Xàtiva, incloent visita al Museu de Belles Arts, amb la possibilitat de fer rutes temàtiques: la crema de Xàtiva, les fonts, la Xàtiva negra. Una de les especialitats de l’empresa són els grups escolars.