VISITES GUIADES

D’Turisme, viatge a l’interior, té l’objectiu d’oferir visites i activitats per aprendre divertint-se, adaptades a tots els públics. Compta amb un ampli catàleg de rutes temàtiques, com ‘Entre torres i muralles’, ‘Entre torres i castells’, els castells de Xàtiva, la família Borja; de Xàtiva al món, Felip Vè i la destrucció de Xàtiva, l’aigua i les mils fonts, la Col•legiata amb pujada al campanar.

Love Xàtiva Torus organitza excursions culturals i de natura dirigides a grups escolars, empreses, associacions, famílies…Les nostres rutes tenen lloc principalment en l’entorn de la ciutat de Xàtiva i el seu castell, aquestes planificades i fetes per guies especialistes docents, els quals senten passió per allò que fa i es coneixen cada racó de la ciutat. Rutes didàctiques i divertides adaptables a les necessitats de cada grup.

A Peu Guies és una empresa de visites guiades orientada a donar a conèixer l’àmbit cultural i patrimonial lligat als recursos turístics. Ofereix rutes temàtiques com ara ‘Xàtiva, ciutat mil•lenària’, ‘Xàtiva, fortalesa inexpugnable’ i ‘Quan el mal ve d’Almansa… el camí d’Asfeld’, sobre la crema de la ciutat i la Guerra de Successió. A banda, A Peu Guies dissenya i executa projectes tècnics de turisme.

Eventto organitza tot tipus d’activitats turístics i socioculturals. Entre els seus itineraris temàtics per Xàtiva, destaquen les rutes Borja, Xàtiva monumental, costa del Castell, el Castell, les fonts, Jaume I i crema de Xàtiva. També preparen activitats lúdiques i culturals pels escolars. Cada mes, aprofitant una festivitat o data important, organitzen una activitat, excursió o ruta turística.

Quatre Fulles té més de vint anys d’experiència en matèria de turisme, educació, esports, joventut i benestar social. Organitza rutes pel nucli històric de Xàtiva, incloent visita al Museu de Belles Arts, amb la possibilitat de fer rutes temàtiques: la crema de Xàtiva, les fonts, la Xàtiva negra. Una de les especialitats de l’empresa són els grups escolars.